Skatecamp for Jenter i Trikkestallen skatepark

 

Fredag 17-19 okt. 2014 arrangerte vi, jenteskaterne i Trondheim, og TSA tidenes skatecamp for jenter i Trondheim. Fredag kl 17.00 åpnet dørene i Trikkestallen og i løpet av kvelden var hallen fylt med over 45 jenter, deltagere og instruktører. Så mange jenter har vi aldri sett i Trikkestallen skatepark på en gang. Det er en økt interesse for skating blant jenter i landet og gjennom campen kunne vi samle miljøene for å hjelpe hverandre til å øke interessen og senke terkelen for å bli med.

 

 

Skatecampen hadde base i Trikkestallen, men vi hadde også noen utflukter til kjente skatespots i Trondheim, for å vise de litt av byen. Hele lørdagen bestod av skating og det var god progresjon på jentene, det var stadig seiersrop i hallen over å ha stumpa noe nytt. Søndagen kjørte vi en street jam og en miniramp jam. Hvor nesten alle deltagerne av campen var med. Det var helt rått å se så mange gode og gira jenter samla.

 

 

Skatecampen gikk over all forventing. Vi hadde aldri trodd at campen ble full på et par uker, og at vi skulle få så mye gode tilbakemeldinger på opplegget. Vi håper at dette arrangementet skapte mange engasjere jenter som ønsker å være med å få økt interessen og forbedre tilbudet vi har for jenteskaterne i dag. Vi har alle fått nye skatevenniner, så nå er det bare å pakke sekken å ta med seg brette for å besøke nye skatespots over hele landet. 

 

 

Vil gjerne takke alle instruktører, arrangører og sponsorer for hjelpen til å lage en så sykt RÅ helg. Skatecampen er noe vi garantert skal gjøre igjen.

PS! Sett av helgen 23-35 oktober ;)

 

Takk til Carine Nylander for å lage editen nedenfor, sjekk det ut!

(for film i HD - trykk på link til vimeo)

 

       // Ingrid

  • Facebook Black Square
  • Vimeo Black Square
  • Instagram Black Square
  • Google+ Black Square
  • Twitter Black Square