Piece of Cake - jenteslopestyle konkurranse i Åre

 

Piece of Cake arrangerte en mega kul konkurranse i Åre 22.mars. Det var høy drapåstemning under slopestyle konkurransen kun for jenter. Ikke rart når første plassen vant en 5 dagers heliskiing (men seff på snowboard) tur til ALASKA. Jeg og Hanne skulle selvfølgelig være i Åre denne helgen også, så vi kunne jo like godt konkurrere om en tur til Alaska;) 

 

Det var så utrolig moro å kjøre med så mange gira jenter og jenter som drar på. Da får en lyst til å dra på selv og det blir sykt god stemning. En glemmer selve konkurransen og det blir bare en fet dag i bakken. 

Etter mange kvalifikasjonsrunder med fall og mange gode jenter i konkurransen, så vi ikke Alaska som en mulighet. Vi var bare stoka på at både Hanne og jeg var blant de 8 som gikk videre til finalen. Jeg hadde også kjørt rundt med en halvknekt binding så tenkte at nå skulle vi bare "kose oss". Dessverre har jeg en stor grad av konkurranseinstinkt og drømmen om Alaska var stor, så måtte fortsette å dra på litt:)

 

Og Alaska var vist nærmere enn vi trodde. 

 

Hanne kom på 4.plass og jeg tok en 2plass med knepne, 0,25poeng over Cissi Cavretti. Cecilia Larsen vant, vel fortjent, en tur til Alaska. Takk til Piece of Cake for et sykt bra arrangement og meget goooood stemning. Vi blir gjerne med neste gang.

Sjekk ut: pieceofcakesnowboarding.com

 

Men ALASKA, dit skal vi uansett;)

 

Foto: Martin Björkqvist

Film: Rickard Croy

<3 røde linja i Åre

God steming i lunsjpausen og mens vi ventet på kvalik resultatene

Grattis med tur til Alaska Cecilia Larsen

<3 røde linja i Åre

1/5

// Ingrid

8. April 2014

  • Facebook Black Square
  • Vimeo Black Square
  • Instagram Black Square
  • Google+ Black Square
  • Twitter Black Square