Høstferie i Portugal

 

Vi kjøpte billige flybilletter, pakket sekken og reiste til Faro.

Her skulle vi møte en rå dame som heter Anna Sara.

Anna Sara har kjøpt seg bobil(døpt til Helga) og har brukt høsten på å råne rundt i Europa.

Vi kunne ikke si nei takk når hun hadde tenkt seg til Portugals vakre kyst for å tilbringe litt kvalitetstid med bølgene.

 

Jeg visste at jeg skulle operere et kne, men ikke at operasjonen kom så raskt at jeg måtte ta med krykkene i stede for surfebrettet. Litt kedeligt var jo dette, men som nyoperert så jeg og mine sogndalsvenner Marit og Tove fram til et avbrekk fra mørke høstdager.

 

Sol, varme, avslapning, saltvann, god mat, sand, stjernehimmel, latter, fine bølger, noen ganger alt for store bølger og et daglig spørsmål om hvor vi skulle dusje og tømme doen ble stikkordene for denne turen. 

 

Solnedgang i Sagres

Lagbilde: Marit, Johanne, Tove, Anna Sara og bobilen Helga.

Buldremuligheter på stranda

Bobilen Helga

Trubadur og livsnyter Anna Sara

Selv om surfingen uteble og jeg måtte nøye meg med sparsommelig plasking i havet, fikk jeg testet ut mitt nye kamera, og har satt sammen en liten stemningsfilm:

Rehab a la Portugal 

 

Vi kjøpte billige flybilletter, pakket sekken og reiste til Faro.

Her skulle vi møte en rå dame som heter Anna Sara.

Anna Sara har kjøpt seg bobil(døpt til helga) og har brukt høsten på å råne rundt i Europa.

Vi kunne ikke si nei takk når hun hadde tenkt seg til Portugals vakre kyst for å tilbringe litt kvalitetstid med bølgene.

 

Jeg visste at jeg skulle operer et kne, men ikke at operasjonen kom så raskt at jeg måtte ta med krykkene i stede for surfebrettet. Litt kjedeligt var jo dette, men som nyoperert så jeg og mine sogndalsvenner Marit og Tove fram til et avbrekk fra mørke høstdager.

 

Bobil, sol, saltvann, rehabilitering, surfe-paradis, latterkrampe, eventyr, natur, fine bølger, noen ganger alt for store bølger og et stadig spørsmål om dagens dusjmuligheter og tømming av bobildoen ble stikkord for denne turen.

Selv om surfingen uteble og jeg måtte nøye meg med sparsommelig plasking i havet fikk jeg testet ut mitt nye kamera. Her er en liten stemningsfilm:

// Johanne

    09.02.2014

  • Facebook Black Square
  • Vimeo Black Square
  • Instagram Black Square
  • Google+ Black Square
  • Twitter Black Square