Surfin' Indo

En herlighet av en lugar
Vårt kjære hjem
Hverdagssyn - solloppgangen
Surf
En klase bananer for under en 10er
Km-vis av strand, helt for oss selv
Hjemmelagde armbånd
Klart vann
Surf
Gammel kirke fra før Tsunamien
Ganske grei beliggenhet
Lances' Right
Indonesisk motorbåt

I januar i 2013 stakk jeg og kjæresten min på 3måneders langtur til andre siden av jorden for å oppleve nye deler av verden, og ikke minst for å få surfet - mest mulig.


Vi havnet i februar i Indonesia, og tilbrakte hele halvannen måned i verdens surfemekka. Turen gikk innom Bali, Lombok og Java, før vi fant paradiset over alle paradis, Mentawai-øyene utenfor Sumatra.

 

Kl 17.00 var det høyvann i elven i Padang, og klart for avgang med en av fergene. Vi hadde skaffet oss lugar som de så fint kalte det, og var klare for 10 timer over sjøen. Båtturen er et kapittel for seg selv, men da vi ankom Sipura på Siberut Island kl 03.00 og så den fantastiske soloppgangen litt senere, var alt dette glemt. Videre kjørte vi en indonesisk motorbåt til en liten landsby som heter Katiet, helt sør på øya.

 

Vi ankom en av de mest idylliske og vakreste stedene jeg har sett noen gang. For ikke å snakke om fredelig. Internett og mobildekning var det bare å glemme, og kommunikasjonen foregikk på de få indonesiske glosene vi kunne. Vi klarte å innkvartere oss i et lite hjemmesnekra hus, med Lances' Right bare 50 meter foran oss. 

 

Friheten til å gjøre akkurat det vi ville, når vi ville, gikk ut på å surfe to økter daglig, samle skjell på stranden, lese bøker og se på gærne New Zealandere surfe på lavvann over det grunne korallrevet. Og ble revet for skummelt, tok vi brettet under armen, ruslet over på andre siden av øya og fikk en perfekt beach break helt for oss selv. 

 

Jeg har samlet noen bilder fra fantastiske Katiet, så len deg godt tilbake å nyt synet av mitt favoritt-paradis!

 

 

 

 

 

// Jenny
02.201405.

  • Facebook Black Square
  • Vimeo Black Square
  • Instagram Black Square
  • Google+ Black Square
  • Twitter Black Square