TIPS

Hvordan vedlikeholde surfen hjemme, surfereiser på budsjett, Norgesurf på en to tre og hvorfor norsk surf ofte kan være bedre enn tropisk 

//Sara Bianca Gilje

TIPS

02.03.2016

I fjor sommer møtte jeg fem sveitsiske unge klatrere som reiste rundt til nordens beste klatresteder innen buldring, trad og i hovedsak sportsklatring i Flatanger. I sammarbeid med Rockvision har de nå laget en fantastisk film fra roadtripen sin fra i hovedsak Norge. Se den og gled deg til klippene tørker.

\\ Mia

04.09.2015

Sjekk ut denne fine filmen med svenske longboardere i fine Norge, og om å fortsette å drømme og jobbe for det en har tro på.

Jentekskate.no er en nettside som skal synliggjøre jenteskaterne i landet, samt jobbe sammen for at antallet øker ytterligere. Sjekk ut nettsiden for å finne ut om det er jenteskate nær deg, arrangementer eller komme i kontakt med flere skatere.

Nå kan du finne de beste jentene innen skate, surf, snø og wake under en og samme kanal. Sjekk ut teaseren til MAHFIA.TV.

21.04.2015

Sjekk ut editen til AJ og K fra Tryvann i vinter. Lyst til å se flere damer som drar på på ski? Finn Hidden Skills på face. Det er en webserie som skal sette norske jibbejenter i lyset. Det digger vi, bra jobba AJ!

// Trusene

TIPS

Endelig kan vi vise fram de råeste ski jentene som finnes. Vi inviterer til gratis premierevisning torsdag 12. februar på DIGS i Trondheim. 

1/1

Please reload

# TRUSEGRAM

  • Facebook Black Square
  • Vimeo Black Square
  • Instagram Black Square
  • Google+ Black Square
  • Twitter Black Square