Ep3_12.png

På tur med den originale

                             turtrusa gjengen!

I episode 3 invitert vi med oss hele den opprinnelige TurTrusa gjengen. Det var vi som i 2014 startet konseptet TurTrusa(les mer om oss under //Om Trusa) med en felles lidenskap rundt det å leke ute i fjellet både sommer og vinter. Siden den gang har vi vært spredt over hele landet og vi har derfor ordnet oss en tradisjon der vi møtes en helg på Sunnmøre for å stå på ski/brett sammen. For er det noe alle i TurTrusa har til felles så er det at alle alltid er like gira på å få kjørt ski/brett sammen og da gjerne i pudder!

 

Vi ønsket å få med hele gjengen i en av episode av Trusehaugen og krysset fingrene for gode forhold. Værmeldingen for helgen spådde selvfølgelig plussgrader, regn og MYE vind, men vi skulle som tidligere lage en episode uansett vær eller føre! I tillegg skulle vi prøve å organisere en gjeng truser som sjeldent bruker GoPro eller kamera og der alle alltid er mer motivert for fart og spenning fremfor den stillesittende bloggen. Så det var med god grunn vi var ekstra spente til denne episoden med tanke på å faktisk få til å organisere ni gira truser med kun tre korte dager i storm på Sunnmøre.

Ep3_4.png

TurTrusa gjengen er heldigvis vant til å leke ute i all slags vær og føre!

Men denne gjengen er vant til å være ute uansett vær og det blir aldri en rolig dag på hytta selv om det er meldt regn eller storm. Vi prøver alltid og snur heller, for det blir som regel bra når man først kommer seg ut. Så å få med jentene ut og gjøre det beste ut av vær og føre visste vi ikke kom til å bli noe problem. Fredagen var det mildt, slush og derav sugeføre, så dagen gikk til å leike i en "pre-påskerenn løype". Vi hadde flaks igjen og værmeldingen som tidligere hadde spådd regn slo om til snø lørdag og søndag. Masse snø og våt snø, den typen snø som raskt fester seg til gopro og kamera linsa. Fjellsetra klarte heldigvis å holde heisene åpne lørdag til tross for storm og søndag tok vi turen til Strandafjellet. Ved hjelp fra Anders Eide på søndagen fikk vi masse klipp vi kunne sette sammen, selv om over halvpartene av klippene våre samlet ikke var brukbare pga snø på linsa.

 

Uværet ga også en klar fordel ved at det nesten ikke var folk i heisanleggene, så erfaringen er nok en gang å komme seg ut selv om det er dårlig vær (fins jo ikke dårlig vær bare dårlige klær), man angrer jo aldri og det blir alltid gøy!

 

Sangen "Penger i Madrassen" fra Blomst synes vi også passet godt til episoden. Som handler om at vi jenter kan være vår egen "værste fiende". Derfor er det ekstra viktig at vi er flinke på å pushe hverandre opp og fram, og dette er jo bakgrunnen for at vi startet TurTrusa i utgangspunktet. I tillegg passer den rå stemmen til Ida Dorthea Horpestad veldig bra til kjøringen med rå jenter!.

Se flere bilder nedenfor:

1/13

Se episoden her:

Takk til!

YT_Original_PMS_bakgrunn_mtekst.png
Infinitum PFP-merke 11-18 SORT hashtag.p
vpg-logo-red- svart tekst.png
  • Facebook Black Square
  • Vimeo Black Square
  • Instagram Black Square
  • Google+ Black Square
  • Twitter Black Square