ENDELIG SOL! 

I episode 4 tok vi turen til Romsdalen. Denne gangen var planen å få gått litt på tur i de flotte romsdalsfjella og forhåpentligvis kjørt noen fine linjer fra topp til bunn.

 

Vi invitert med oss Victoria Isern, en rå fjell-truse som er godt vant med bratte sider, turplanlegging og vurdering, i tillegg sier hun sjeldent nei takk til en renne eller to (hun er forøvrig også en av original trusa). Vi dro på tur i påsketider i håp om at Romsdalen skulle være snille med oss og gi oss skikkelig fint påskevær. Og jaggu var vi ikke så heldig at vi fikk akkurat det! Sola sto høyt på himmelen og stekte fra morgen til kveld, hver dag, så værmessig ble dette en veldig behagelig tur. Litt god og myk påske slusj fant vi også. Så denne gangen fantes det vel ikke andre utfordringer enn at episoden nok en gang kom på plass innen to raske dager med filming og at solkremen fort rant vekk i den stekende påskesola. Alt i alt nok en fin tur!

 

Så dersom du er godt inne i sommerferie modus og har glemt hvor fint det kan være i de norske fjella på våren, ja da er det bare å se denne episoden og du kommer garantert til å glede deg allerede, det gjør i hvertfall vi!

Episoden sees under bildene

Se episoden her:

Takk til!

Infinitum PFP-merke 11-18 SORT hashtag.p
YT_Original_PMS_bakgrunn_mtekst.png
vpg-logo-red- svart tekst.png
  • Facebook Black Square
  • Vimeo Black Square
  • Instagram Black Square
  • Google+ Black Square
  • Twitter Black Square