// TurTrusa er jenter som digger tur, jenter som vil inspirere og jenter som drar på

TurTrusa er en gjeng bestående av ti norske jenter, som alle elsker å leke ute i friluft. Enten det er meldt pudder i fjellet, gode bølgemeldinger på Stadt eller crispy klatrforhold på Flatanger, fyller vi bilen og drar ut av byen for å drive med det som gleder oss aller mest. TurTrusa ønsker å vise hva vi driver med for å inspirere andre jenter til å gjøre det samme. Les mer om hvem vi er og digger å gjøre nedenfor.

Har du lyst til å være en del av dette?

Turtrusa er ikke bare oss. Vi ønsker å vise jenter som drar på i fjellet, enten de er konkurransekjørere eller ikke, og jenter som er glad i å komme seg opp og ut. Har du turer, tanker eller tips du ønsker å dele ta kontakt med oss på mail eller facebook. Vi vil gjerne vise fram flere truser!

  • Facebook Black Square
  • Google+ Black Square

MIA

// Klatring

/ Innsbruck

 

Når Mia tar på klatretrusa er det ingenting som stopper henne. Råskinnet av en turtruse støter hardere på stein enn de fleste.  Liker å ta trengingsøkter mens vi andre ligger under dyna, som merkes godt når bakkene blir brattere enn brattest. I de senere årene har dette naturbarnet funnet lykke i bratta på i-bygget i Trondheim og i spisse fjell i det ganske land.

JENNY

// Ski, surf

/ Oslo

 

Den utforskende trusa som søker etter stadig nye steder i verden for å surfe, stå på ski og leke!

Pensjonert jibber som nå er på utkikk etter nye topper og bølger hun kan bestige, men du skal ikke se bortifra at hun børster støvet av parkskiene i ny og ne.

 

KIRSTI

// Snowboard, surf

/ Oslo

 

Den kreative trusa som digger pudder til puppa. Befinner seg fortiden i Barcelona hvor bølger til brystet heller har blitt prioritert. Når ingenting rekker henne til brystet klunker hun rundt på ukulelen, helst med et glass portvin. Alltid et smil å gi og er grunnen til at TurTrusa ser så bra ut.

 

 

SYNNE

// Ski, klatring, surf

/ Trondheim

 

Bergenstrusa, som tar alle med sin skarrende sjarm. Selv om snøen og skiene står øverst på lista, må du ikke bli overrasket over å finne jenta høyt oppe i en veldig bratt fjellvegg, på surfebrettet, buldrende på en stein, eller rett og slett liggende på bakken i en evigvarende, smittende latterkrampe.

MARTINE

// Isklatring, klatring, ski

/ Trondheim

 

Effektiviteten selv tar form i denne Kondistrusa, også kalt Maskine. Man kan ikke kaste bort tid på å sitte på toalettet en gang, her må noe gjøres, alltid! Leker seg opp veggen på både fjell og is. Jo hardere grad, desto lettere ser det ut.

 

JOHANNE

// Ski, surf, klatring

/ Oslo

 

Trøndertrusa med det lure smilet lar seg aldri stoppe. Her er frisk luft, lek, spenning og høy fart verdsatt. Jibbetrusa var før kun å finne spinnende i preparerte parker. Heldigvis har jibbelicious skjønt at naturligeelementer er råere enn råest og med sitt gode humør og lekne vesen er hun nå å finne i sogndalsfjella. Ikke bli overrasket over å møte henne med konkurranse, surfe eller klatretrusa på, Denne trusa tar utfordringer på strak arm!

SYNNØVE

// Ski, surfing

/ Oslo

 

Når føttene er plantet i skistøvlene og turtrusa er på, er det lite som kan hindre Synnøve. Med et bredt smil om munnen løper hun opp på høye fjelltopper, før hun, etter inntak av hjemmelagde kanelsnurrer, suser ned like raskt som inntaket av snurrene. Tøffetrusa som prøver alt du tar henne med på, selv om det kan ligge en mark i bunnen.

 

IDA

// Telemark, klatring

/ Ålesund

 

Denne Fnisetrusa er gira på topptur og hard klatrestøting. En tidligere innendørs konkurranseklatrer med knallteknikk, som etterhvert har beveget seg utendørs og opp på toppen av fjelltoppene. Stein er vurdert høyere en plast i disse dager. Du finner henne alltid med et stort smil og smiler du tilbake kan du kanskje lure henne til å vise hva hun lærte da hun praktiserte fysioterapi i Nepal.

VICTORIA

// Ski, klatring

/ Bergen

 

Gingertrusa. Ikke la deg lure av det nydelige smilet og de snille øynene i et alltid leende ansikt omgitt av røde krøller - denne jenta er en RÅTRUSE. En fryktløs truse som suser forbi på ski og liker å henge høyt i veggen. Alt som inneholder fart er moro.

INGRID

// Snowboard, skate, sykkel

/ Trondheim

 

En truse full av action! Begrenser seg ikke til en aktivitet - mulitrusa mestrer det meste. Er mest vant til å ha beina samlet på et brett, men er også åpen for å spre de over sykkelramma eller inn i en klatresele.

 

  • Facebook Black Square
  • Vimeo Black Square
  • Instagram Black Square
  • Google+ Black Square
  • Twitter Black Square