I Romsdalen traff vi både på vær og føre, men vi hadde kun 2 dager å filme på og det er en haug med linjer der.

// Ingrid & Johanne

TURER

22.04.2019

Vi inviterte med oss en leken breake-truse og en sprek triathlon-truse og tok på oss toppturtrusa i Nord Norge.

 

// Ingrid & Johanne

TURER

15.02.2019

Vi tok på oss oppstartstrusa og dro til Oppdal for å filme første episode av vinterens eventyr!
 

// Ingrid & Johanne

Med en laaang uke på Stryn kunne vi like godt prøve noe nytt (les. dab'ing), og toppturdamene er ikke bare på rails, også i rampen;)

TurTrusa presenterer "Trusehaugen", en webserie fylt med ulike truser i action. I denne episoden er trusene fortsatt i Nendaz i Sveits.

TurTrusa presenterer "Trusehaugen", en webserie fylt med ulike truser i action. I denne episoden er trusene i Nendaz i Sveits.

Ida Marie Høiaas har satt sammen denne fete filmen fra da hun, Martine og en gjeng andre sterkinger fra Trondheim tok turen til buldredestinasjonen Fontainebleu utenfor Paris tidligere i vinter. 

TurTrusa presenterer 1. episode av "Trusehaugen", en webserie fylt med ulike truser i action.

Vengetindtraversen

Lite tørrsnø i fjellet, men strålende værmelding er en fin anledning til å legge igjen skiene hjemme og ta med stegjern, øks, kiler og et par isskruer isteden og legge ut på tur.

To klatretruser var i Kalymnos i høst og sloss med vertikale tufaer og nøt horisontale stillinger på stranda. Se filmediten og bildene fra turen. 

02.12.2016

1.akt: Svane på dagen, skater på kvelden

// Ingrid

På den sørlige halvkule, på Sørøya i New Zealand, forbi regnskogen på vestkysten, opp en egg i Sør Alpene omringet av Fox Glacier, der finner du Pioneer Hut. En liten hytte i mektige omgivelser.  

Mennesker i Yosemite Valley ble nok veldig forvirret da de så oss 5 spreke ungdommene sprette ut av den tettpakkede subaruen en maidag i 2014. Mange lurte nok på om selveste Stonemasters var tilbake...
Yosemite er fantastisk - selv for nybegynnere som oss.

1/1

Please reload

# TRUSEGRAM

  • Facebook Black Square
  • Vimeo Black Square
  • Instagram Black Square
  • Google+ Black Square
  • Twitter Black Square